Verhuur je woning

Op deze pagina kom je alles te weten dat betrekking heeft tot verhuur van een woning. De expertise van R56 Makelaars & Huisvesting ligt binnen de residentiele verhuur van vastgoed. Door deze expertise zorgen wij ervoor dat je vastgoed zo min mogelijk leegstand kent door vroegtijdig alle processen te initiëren. Neem contact met ons op voor een intakegesprek waarin wij je door het hele plan heen begeleiden. Bij de verhuur van je woning komen de volgende zaken en werkzaamheden aan de orde:

  • Waardebepaling van uw woning of beleggingspand;
  • Informatie over juridische en financiële mogelijkheden;
  • Advertentie met foto’s op onze eigen website (en socials) bekende nationale websites (zie Partners);
  • Screening van kandidaat-huurders op de gestelde inkomenseis;
  • Bezichtiging met kandidaat-huurders onder begeleiding van één van onze verhuurmakelaars;
  • Opstellen van de op maat gemaakte huurovereenkomst door vastgestelde afspraken

Als voor alle partijen alles akkoord is bevonden wordt de huurovereenkomst ondertekent en zorgt R56 Makelaars & Huisvesting voor het opleveringsrapport zodat voor huurder en verhuurder duidelijk is in welke staat de woning is opgeleverd. Naast deze verhuurwerkzaamheden is het mogelijk om R56 Vastgoedmanagement in te schakelen voor afhandeling van het financieel- en technisch beheer.

BELEGGINGSPAND VERHUREN?

Wil je een beleggingspand gaan verhuren? R56 Makelaars & Huisvesting stelt in overleg met jou een duidelijk plan van aanpak op. Tijdens het maken van dit plan van aanpak kunnen wij je adviseren over mogelijk te behalen rendementen binnen de lastige dynamische vastgoedmarkt. Tijdens dit gesprek komt een strategisch advies aan bod in de vorm van een toekomstvisie. Om te zorgen dat deze visie gewaarborgd wordt is het mogelijk om R56 Vastgoedmanagement in te schakelen voor het beheer en management van uw vastgoed.

R56 Vastgoedmanagement zorgt er niet alleen voor dat jouw toekomstvisie gewaarborgd wordt, maar ook dat onder andere het financieel- en technisch beheer zorgvuldig wordt uitgevoerd voor een optimaal rendement. Ook brengt R56 Vastgoedmanagement advies uit over onder andere duurzaamheid, WWS-analyses, e.d.

Ben je geïnteresseerd in een compleet verhuur- en managementpakket bij R56 Vastgoed, of in één van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor onze tarieven of plan een intakegesprek in.

Ik wil mij direct inschrijven