Huurdersinformatie

Op deze pagina staat al de informatie die je nodig hebt als je een huurder bent bij ons. Deze pagina maakt jou wegwijs in de verwachtingen en plichten die jij als huurder draagt, of die wij als beheerder/verhuurder dragen. Kortom, een handige pagina om te weten waar iedereen aan toe is tijdens deze samenwerking!

Huurdersportaal

Als huurders krijgt u inloggegevens voor het R56 huurdersportaal. In dit huurdersportaal heeft u direct inzicht in uw contactgegevens, kunt u in het financieel overzicht terugvinden wat het huidige saldo is en kunt u meldingen indienen en beheren. 

Huurdersportaal 

Veel gestelde vragen

Voor een overzicht van de vragen die ons regelmatig worden gesteld verwijzen wij u graag naar de FAQ 

FAQ 

Reparaties en storingen

Als u problemen ondervindt kunt u contact opnemen via het huurdersportaal.

In geval van ernstige calamiteiten buiten kantooruren tot 22.00 uur, kunt u bellen naar het noodnummer 06 2874 8996 (alleen bereikbaar voor huurders). Hiervoor zullen kosten in rekening worden gebracht.

Huuropzegging

U kunt alleen uw huur opzeggen wanneer de minimale huurperiode voorbij is en u rekening houdt met de opzegtermijn welke opgenomen is in de huurovereenkomst. Wij nemen de opzegging in behandeling en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons. De opzegging is pas geldig wanneer deze is ondertekend door alle huurders en R56.

Gebruik voor uw huuropzegging onderstaand formulier en mail dit naar beheer@R56.nl.

Formulier huuropzegging

Formulier wijziging rekeningnummer

Formulier wijziging rekeningnummer