Makelaars & Huisvesting

Jouw nieuwe woning

Wij helpen je graag met jouw zoektocht naar jouw nieuwe thuis. De huidige woningmarkt is een zeer bewogen markt, waardoor het erg lastig is om een goede woning te vinden die voldoet aan al jouw wensen en eisen. R56 Makelaars & Huisvesting is al 15 jaar actief en is hierom gespecialiseerd in de woningmarkt. Bij R56 Makelaars & Huisvesting is het mogelijk om je te laten begeleiden in het proces van het huren of kopen van een woning. R56 Makelaars & Huisvesting biedt een divers aanbod aan van huur- en koopwoningen voor verschillende doelgroepen.

Neem een kijkje op onze pagina Aanbod om te kijken welke woningen wij aanbieden in de verhuur of verkoop.

Verhuur je woning of beleggingspand

Met de expertise van R56 Makelaars & Huisvesting is jouw vastgoed in goede handen.

Daarbij verzorgt R56 Makelaars & Huisvesting onder andere waardebepaling en rendementsadvies, WaWS-analyses, informatie over juridische en financiële mogelijkheden en advies op het gebied van duurzaamheid ten behoeve van een optimaal rendement door verhuur.

Bij het verhuren nemen we de regie over het gehele proces, van het opstellen van advertenties met foto's op nationale platforms tot het screenen van kandidaat-huurders op inkomenseisen. Onze verhuurmakelaars begeleiden bezichtigingen, stellen op maat gemaakte huurovereenkomsten op en zorgen voor een soepele ondertekening. We leggen de staat van de woning vast in een opleveringsrapport, waardoor duidelijkheid ontstaat voor zowel huurder als verhuurder.

R56 Vastgoedmanagement kan vervolgens naadloos het financieel- en technisch beheer verzorgen.

Verkoop je woning of beleggingspand

Up-to-date vakkennis, uitgebreide kennis van de regionale markt, een omvangrijk netwerk van potentiële kopers, collega-makelaars en branche gerelateerde organisaties zijn van onschatbare waarde in het gehele verkooptraject. R56 Makelaars & Huisvesting kan u begeleiden en adviseren gedurende het gehele proces.

Aanbod Verkoop je woning of beleggingspand Verhuur je woning of beleggingspand