Vastgoedmanagement

Welkom bij R56 Vastgoedmanagement!

Bij R56 Vastgoedmanagement kun je als verhuurder terecht om je vastgoedportefeuille te laten beheren, zowel commercieel, financieel als technisch. Management van uw vastgoed is cruciaal om het hoogste rendement te behalen op uw vastgoed. Wij verzorgen het management voor zowel residentieel- als commercieel vastgoed.

Vastgoedmanagement en -beheer zijn belangrijke aspecten die het rendement van jouw vastgoed beïnvloeden. Contact en eventuele problemen met huurders lossen wij op. Door luisterend oor te bieden en met kennis van het vak zorgen wij ervoor dat uw belangen goed behartigd worden. Balans tussen huurders en eigenaren is daarin het uitgangspunt.

Lees meer over particulier vastgoedmanagement Lees meer over bedrijfsmatig vastgoedmanagement

Commercieel beheer

R56 Vastgoedmanagement heeft als doelstelling het optimaliseren van de bezettingsgraad, het maximaliseren van de huurinkomsten, het beheren van operationele kosten, en het waarborgen van een aantrekkelijke en functionele omgeving voor huurders waardoor leegstand geminimaliseerd wordt.

Door onze contacten met de huurders hebben wij duurzame huurdersrelaties en een groot huurdersnetwerk dat wij inzetten voor het werven en behouden van huurders. Hierbij word je als vastgoedeigenaar eigenaar volledig ontzorgt in het commerciële beheer, van het het uitvoeren van marktanalyses om de huurprijzen te bepalen tot het opstellen en beheren van huurovereenkomsten en het implementeren van strategieën om de waarde van het vastgoed te verhogen.

Hierbij realiseren we van een gezonde en rendabele vastgoedportefeuille voor de eigenaar of belegger, met tevreden huurders.

Financieel beheer

R56 Vastgoedmanagement verzorgt alle financiële activiteiten met betrekking tot je vastgoedportefeuille, waaronder het opstellen van huurfacturen, verwerken van inkoopfacturen, opstellen van servicekostenafrekeningen en advies op het gebied van investeringen. Door huurpenningen tijdig te innen, automatische facturering en actief debiteurenbeheer zorgen wij ervoor dat je op tijd een overzichtelijke huurafrekening krijgt. Door onze financiële afdeling en onze administratiesoftware wordt dit alles middels het vooraf afgestemde proces uitgevoerd, 24/7 inzichtelijk in je eigen (financiële) portal.

Technisch beheer

Onderhoud en beheer van de technische aspecten aan uw vastgoed kan soms als erg lastig worden ondervonden. R56 Vastgoedmanagement zorgt voor een comfortabele en veilige omgeving voor bewoners, gebruikers of huurders. R56 Vastgoedmanagement beheert het volledige proces bij onderhoud, storingen, inspecties, energiebeheer en renovatie en verbouwing door vakkundige kennis en een groot netwerk aan betrouwbare partners/leveranciers.

Of je interesse hebt in een uitgebreid verhuur- en managementpakket of specifieke diensten, wij nodigen je uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor informatie over onze tarieven of om een intakegesprek te plannen.

Neem met ons contact op