Over R56

Bij R56 begrijpen we dat huisvesting belangrijk is. Of je nu zelf op zoek bent naar een woning of in bezit bent van een vastgoedportefeuille: bij R56 staat ons team van specialisten klaar om je verder te helpen op het gebied van vastgoed! Door ons hierop te focussen kunnen we er perfect voor zorgen dat specifieke huisvestingsbelangen nageleefd worden.

Betrouwbaarheid staat bij ons voorop. Wij bieden een transparante en laagdrempelige service en begeleiding zonder verrassingen achteraf. Door gebruik te maken van onze 15-jarige ervaring in de lokale en regionale vastgoedmarkt in combinatie met een goed netwerk aan leveranciers en partners, maakt R56 de ideale vastgoedpartner.

R56 is actief in alle sectoren binnen de vastgoedmarkt. Ter aanvulling op onze standaard verhuur- en verkoopactiviteiten kunnen we ook onze diensten aanbieden als aanhuur- en aankoopmakelaardij en vastgoedmanagement. Daarnaast bieden wij ook diensten aan op de internationale vastgoedmarkt.

Ben je op zoek naar informatie met betrekking tot onze diensten, neem gerust contact met ons op zodat we erachter kunnen komen wat wij voor je kunnen betekenen!

Met R56 Makelaars & Huisvesting begeleiden wij het proces van het aanhuren of aankopen. Ook staan we klaar om jou te ontzorgen in het verhuur- of verkoopproces onder de beste voorwaarden. Met R56 Vastgoedmanagement verzorgen we het beheer en de exploitatie van onroerend goed om de waarde en het rendement te maximaliseren.

Wil je meer weten over onze veelomvattende en deskundige dienstverlening? Gebruik dan onderstaande knop om snel contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op