Vacatures

Wil jij deel uitmaken van R56 in een dynamisch en groeiend team? Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om je carrière te ontwikkelen? Momenteel hebben wij onderstaande vacatures:

Financieel Administratief Medewerker 

Wegens vervanging en tevens groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste Financieel Administratieve collega (16-32 uur p/w). We zoeken een gedreven collega met kennis van en ervaring (pre) binnen de vastgoedbranche.

Als medewerker van onze Finance afdeling bij R56 ben jij een essentiële schakel in ons team. Jij zorgt ervoor dat onze financiële administratie in Bloxs (Vastgoedbeheersoftware) tot in de puntjes op orde is. Je werkt nauw samen met vastgoedeigenaren en je collega’s  om de financiële processen en bijbehorende administratie soepel te laten verlopen. Hierbij beantwoord je ook vragen van huurders over alle mogelijke financiële zaken.

Verhuurmakelaar

We zoeken een enthousiaste en commerciële collega met kennis en ervaring in de vastgoedmarkt (24-32 uur p/w).

Als verhuurmakelaar ben je verantwoordelijk voor de verhuur, klantwerving en backoffice activiteiten. De functie bestaat uit afwisselende werkzaamheden en vraagt daarom een flexibele en zelfstandige werkhouding. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Naar de contactpagina