Object detail

Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven Foto - Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven
35 foto's beschikbaar

Te huur: Primulastraat, 5644 LL Eindhoven

Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 180 m²
Woonoppervlakte 162 m²
€ 2.250,- /mnd

Algemeen

In een rustige straat ligt dit charmante en royale jaren ‘30 herenhuis (groot type). Modern afgewerkt maar met behoud van nog vele authentieke elementen. De woning is voorzien van 5 slaapkamers, 2 badkamers en een fijne stadstuin met berging en achterom.
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Bouwperiode 1938
Aangeboden sinds Dinsdag 5 maart 2024
Beschikbaar vanaf Maandag 1 april 2024

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 08924
Huurprijs € 2.250,- per maand (gestoffeerd)
Borg € 3.375,-
Servicekosten € 50,- per maand
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Beschikbaar vanaf Maandag 1 april 2024
Beschikbaar tot Maandag 31 maart 2025
Aangeboden sinds Dinsdag 5 maart 2024
Laatste wijziging Donderdag 4 april 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1938
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dakisolatie
Grotendeels dubbel glas
Muurisolatie
Vloerisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 180 m²
Woonoppervlakte 162 m²
Inhoud 614 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 9 m²
Oppervlakte externe bergruimte 9 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 13 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 7 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers 2
Locatie
Ligging Aan park
Dichtbij openbaar vervoer
In woonwijk
Nabij school
Nabij snelweg
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering Noord west
Heeft een achterom Ja
Energieverbruik
Energielabel E
CV ketel
Warmtebron Gas
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Gaskachels
Ventilatie methode Natuurlijke ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Douche
Ligbad
Toilet
Wastafelmeubel
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Inloopdouche
Toilet
Wastafelmeubel
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja

Beschrijving

In een rustige straat ligt dit charmante en royale jaren ‘30 herenhuis (groot type). Modern afgewerkt maar met behoud van nog vele authentieke elementen. De woning is voorzien van 5 slaapkamers, 2 badkamers en een fijne stadstuin met berging en achterom.

Indeling

Gelegen aan gewilde, kindvriendelijke woonstraat op rustige locatie in ‘Stratum’. Op loopafstand van het Sint Gerardusplein, winkels, scholen en groenvoorzieningen. Ook in de nabijheid van sportaccommodaties, uitvalswegen en het Stadscentrum.

INDELING
Begane grond

Entree:
Deze woning stapt u binnen via een vestibule met garderobe en meterkast. In de hal is een kelderkast onder de trap. Tevens bevindt zich in de hal het toilet. Bovendien is er toegang tot de keuken, de woonkamer en de eerste verdieping.

Woonkamer:
De royale mooie woonkamer is voorzien van een fraaie en goed onderhouden houtenvloer, visgraat gelegd en inclusief bies. Aan de voorzijde is het zitgedeelte met een erker en uitzicht op de straatzijde. Het zitgedeelte is voorzien van een vaste (televisie)kast en een houtkachel.
Centraal in de woning is het riant opgezette eetgedeelte met in hetzelfde stuk een inbouwkast.
Aan de tuinzijde van de woonkamer is nog een gedeelte dat uiteraard vrij in te delen is als bijvoorbeeld speel- of werkkamer. Er bevinden zich hier dubbele openslaande deuren naar de achtertuin.
De wanden in de woonkamer zijn licht afgewerkt, gestukadoord en voorzien van hoge lambrisering.

Keuken:
Moderne keuken geplaatst in mei 2018. Er is volop opbergruimte in de onderkasten / lades. De linkerzijde is ingedeeld met spoelbak, Quooker, vriezer en vaatwasser (Miele). De rechterzijde is ingedeeld met een gaskookplaat inclusief een inbouwafzuigkap en is er de volgende inbouwapparatuur die de keuken compleet maken: oven (Miele), combi oven/magnetron (Miele), wijnklimaatkast (Smeg) en koelkast.
Via de achterdeur met hor kunt u naar de achtertuin.

Tuin:
Deze stadstuin is geheel bestraat heeft een ‘groene’ uitstraling door de diverse groenborders aan de zijkanten van de tuin. Achter in de tuin bevindt zich een berging voorzien van elektra. Via een poort kunt u door het gangetje naar de straatzijde.

Eerste verdieping:

Overloop:
Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers, de kleinste slaapkamer is thans in gebruik als waskamer. Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Deze etage is volledig voorzien van een houten plankenvloer en ramen met draai-/kiepmechanisme.

Slaapkamer 1:
Grote ouderslaapkamer van circa 17m2. De wanden en het plafond zijn strak gestukadoord en rondom het bed bevinden zich twee inbouwkasten. De dubbele openslaande deuren bieden toegang tot het riante dakterras van circa 13m2. Deze badkamer grenst direct aan de ouderslaapkamer.

Badkamer:
Een eigen badkamer voor de ouders, ideaal! Grenzend aan de slaapkamer is deze badkamer gevestigd. Geheel voorzien van toilet, dubbele wastafel inclusief bad-meubel en een bad-/douchecombinatie.

Slaap-/waskamer:
Zeer praktische en riante kamer met de aansluitingen van de wasapparatuur.

Slaapkamer 2:
Ook dit is een zeer riante slaapkamer, circa 21m2. Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het huis en geniet veel lichtinval door de grote raampartijen. Er bevinden zich tevens inbouwkasten.

Tweede verdieping:

Overloop:
Op deze verdieping treft u twee slaapkamers, de tweede badkamer en een bergkast op de overloop. Vanuit de badkamer is er toegang tot de vliering. Eveneens is de vloer belegd met een houten plankenvloer met uitzondering van de badkamer. De muren en plafonds zijn gestukadoord.

Slaapkamer 3:
Gelegen aan de voorzijde en circa 14m2 groot. Een muur is volledig voorzien van inbouwkasten, zowel hang- als leggedeeltes. Er is lichtinval door de dakkapel.

Slaapkamer 4:
Gelegen aan de achterzijde, circa 6m2. Deze kamer heeft de mogelijkheid voor het aansluiten van een wastafel en ook in deze kamer is een dakkapel aanwezig. Via een luik is er toegang tot de bergruimte onder de dakschuinte.

Badkamer:
Fijne, tweede badkamer. Geheel ingericht in dezelfde stijl als de andere badkamer. Voorzien van een douche, toilet en wastafel inclusief meubeltje.

Vliering:
Vanuit de badkamer is er een vlizotrap naar de bergzolder. Praktische ruimte met ook de opstelling van de cv ketel (Remeha Calenta, bouwjaar 2012).

Bijzonderheden

- Prachtig sfeervolle vooroorlogse herenwoning met behoud van nog vele authentieke elementen gelegen in het populaire 'Stratum'.
- Huurprijs € 2.250,- p/mnd
- Gestoffeerd
- Exclusief G/W/E, TV/internet, gemeentelijke lasten
- Huisdieren in overleg
- Huurcontract o.b.v. diplomatenclausule (eigenaren willen voor langere tijd verhuren, verblijven nu in buitenland en geen uitzicht op terugkomst)
- Inkomenseis ca 3-3.5x de huur als bruto inkomen
- Beschikbaar per 01/04/2024
- Waarborgsom € 3.375,-
- Studenten niet toegestaan

Plattegronden